top of page

FOREDRAG

Herunder kan du se de foredrag, jeg i øjeblikket er aktuel med. Priserne varierer efter opgavens omfang, kontakt mig for at høre mere.

IMG_1713.jpg
fdbca5_8b2a89f4bc854bee979daa217487ce2a~mv2.jpeg

Den indbildt tykke – et foredrag om idealer og ikke at passe ind i dem

Et foredrag til unge i alderen 12-19 år af aktivist Maja Madsen og psykolog Ida Vorm


Hvad vil det sige at være tyk, hvilke konsekvenser har det og er det egentlig så farligt, som de siger, det er?


Kom med på en personlig rejse gennem et samfund præget af kropsidealer og normer. Vi svarer på, hvor stigmaet kommer fra og hvilken psykologisk indvirkning, det har på individet ikke at passe ind i samfundets kasser. Alt sammen for at undersøge, hvorfor det er så vigtigt at stille spørgsmålstegn ved, hvad du tror, du ved. 

Foredraget henvender sig til unge mennesker, der konstant mødes af holdninger (fra mediebilledet, jævnaldrende, forældre, mv.) der er med til at påvirke den unges syn på sig selv, krop og identitet. 


Foredraget passer ind i fagene: Biologi, psykologi, sexologi, samfundsfag, matematik, almen dannelse

forsidebillede.png

Tykhed, fedme, overvægt… Hvad rager det mig? 

Et foredrag til sundhedspersonale og sundhedsfaglige uddannelser


Hvornår har du sidst stillet spørgsmålstegn ved dine opfattelser af BMI, livsstilssygdomme og ”fedmeepidemien”? 

Tager du for givet at vægttab er en positiv ting, der skal udløse ros til patienten? Foredraget "Tykhed, fedme, overvægt... Hvad rager det mig?" hiver fat i de faktabaserede interventioner, vi trækker på, når vi taler overvægt, for hvad er fakta egentlig?


Psykolog Ida Vorm har speciale i psykologiske aspekter af tykhed og fører dig igennem den nyeste forskning indenfor tykhed i klinisk praksis. Med hjælp fra aktivist Maja Madsen anlægges en personlig vinkel, der gør temaet levende, personligt og top-aktuelt. 

Gå ikke glip af dette holistiske foredrag om sundhed og dens mange former. 

Foredraget kan tage form som en workshop, der gør temaet didaktisk spiseligt for studerende og til klinikere, der vil underholdes og lære samtidig. 

bottom of page