top of page

FAQS

HAR JEG BRUG FOR EN PSYKOLOG?

Der findes mange årsager til, at man vælger at booke samtaler hos en psykolog. Samtalerne tager form efter det, du kommer med, om det er manglende struktur i hverdagen eller i hovedet, sorg, sygdom, ængstelighed, minoritetsstress eller noget helt andet. Kort sagt, du behøver ikke være syg eller fejle noget, for at gå til psykolog - vi tager udgangspunkt i dig og din verden.

HVAD ER EN PSYKOLOG?

En psykolog har som udgangspunkt en kandidatgrad i psykologi fra universitetet og det er derfor en beskyttet titel modsat psykoterapeuter og coaches. Det vil sige at en psykolog er uddannet til at læse og forstå den seneste forskning og henholde samtalerne til evidensbaserede metoder.

HVAD KAN EN PSYKOLOG?

Helt konkret forsøger psykologen at forstå de tematikker, der bringes op, og komme med konkret sparring, så man sammen kan se problematikken i et andet eller klarere lys. Til tider kan psykologen komme med konkrete øvelser eller teknikker til dig, så du målrettet kan arbejde videre med dig selv derhjemme. Hvis du foretrækker en bestemt måde at have samtaler på, så fortæl mig det, så vi bedst og hurtigst muligt kan komme ind til sagens kerne - du skal føle, at du får noget ud af at have samtaler hos mig.

HVOR MANGE SAMTALER SKAL JEG HAVE?

Forløbenes varighed kan variere fra en enkelt samtale til flere års terapi. Hyppigheden kan også variere fra hver uge til en gang hveranden måned, men normalt anbefaler jeg at du booker en samtale en gang om måneden eller hvadanden uge hvis du ønsker et intensivt forløb. Samtalerne kan se vidt forskellige ud, og kan involvere alt lige fra eneterapi til par-, forældre- eller gruppesamtaler. 
Ring eller skriv til mig, så finder vi sammen det format, der giver mening for netop dig. 

HVORDAN FOREGÅR BETALINGEN?

Jeg har mobilepay og betalingen finder sted efter endt session. Jeg har ikke ydernummer, og du kan derfor ikke få tilskud ved lægehenvisning, men jeg har studierabat.

bottom of page