top of page

ANGST

Angst er et ord, mange har adopteret i daglig tale. Dog adskiller det sig fra frygt, fordi angsten opleves, selvom det vi er bange for ikke er til stede på nuværende tidspunkt, og kan komme ud af det blå. Til sammenligning opleves frygt når objektet er aktuelt, men forsvinder igen bagefter. Angsten kan derfor medføre en mere omfattende undgåelse af fx sociale situationer, at være alene, at tænke på døden, at gå i skole eller helt generelt forhindre én i at leve det liv, man gerne vil. 
Når man arbejder med angst handler det altså både om at finde ud af hvorfor den kommer, hvad den vil én og sørge for at den ikke forhindrer livet. Hverdagen skal ikke fyldes af angst, selvom angst er en naturlig følelse. Det ville altså være umuligt at leve livet uden af føle den – men den skal ikke stå i vejen for det liv, du ønsker dig. 

Nogle behandler angst gennem manualbaseret praksis, hvilket vil sige at de bruger én behandlingsmetode til alle med angst. Jeg tror omvendt, at alle mennesker er forskellige, og derfor ikke kan respondere lige godt på én fastlåst, skemalagt behandling. Hos mig er du derfor sikker på at få en behandler, der faktisk tager stilling til netop din historie, og tilretter behandlingen efter dine behov. 

bottom of page